Kehystys

Taulukehystys

Kehystän taulut ja taideteokset asianmukaisella tekniikalla teokseen sopivilla kehyksillä. Kehykset voi valita laajasta mallistosta, johon voi tutustua liikkeessä. Linkkejä-sivulta löytyy minun käyttämäni listatoimittajien sivut, joilta voi selailla valikoimaa. Pingoitan työt tarvittaessa kiilakehyksiin.
Kehystän myös käsityöt, julisteet, kartat, valokuvat, vaatteet sekä erilaiset artikkelit ja muistoesineet (tarvittaessa vitriinikehyksiin). Lisään kehyksiin myös laatat halutulla kaiverruksella. Katso lisätietoa; kehystys työn mukaan ja esimerkkikehystyksiä kuvagalleriasta.
Varastotuotteista (kehyslistat, pahvit, lasit + muut tarvikkeet) toimitus jopa samana päivänä. Muuten varaan toimitus/työaikaa 2 viikkoa sisältäen tarvikkeiden (mm. listat, joita ei ole varastossa, värilliset aukkopahvit, erikoislasit jne.) tilaus/toimitusajan.
Liikkeessä on paljon eri kokoisia valmiita kehyksiä (hinnoiteltu kolmeen eri kokoluokkaan: kahden sivun pituus alle 30 cm, 30-60 cm ja yli 60 cm) ja edullisia valmiiksi leikattuja paspoja. Tule sovittamaan kuviasi niihin tai tee aukkoon sopiva teos.
Minulta löytyy myös tarvikkeita omatoimiseen kehystykseen (listat, pahvit ja lasit). Korjaan myös rikkoutuneet lasit teoksistanne. Korjaan kehykset - kasaan nurkat uudestaan ja korjaat kevyesti pintaviat.
Liikkeessä on huomattava määrä kierrätyskehyksiä. Myyn ne pois siinä kunnossa tai toteutan niistä kehystystyönne.

Peilit

Kehystän myös mittatilauspeilejä. Toimin yhteistyössä Lasipalvelu Lehtimäki Oy:n kanssa. Luotan heidän osaamiseen lasialan erikoistöissä. Heidän kautta tuote- ja palveluvalikoimaani kuuluu mm. erilaisia peililaseja (normaali -, savu-, pronssi- ja puoliläpäisevä peililasi), peilihionnat ja hiekkapuhallus, jolla voidaan toteuttaa erilaisia kuvioita ja tekstejä peilien pintaan.

Valokuvakehykset

Paljon valmiita erilaisia valokuvakehyksiä, vakiokoot. Joko seinäripustuksellä tai jalallisella taustalla. Jos valmiista ei löydy sopivaa niin valitaan listavalikoimasta kehys ja tehdään uusi. Valokuvaliikkeistä saa nykyisin myös valokuvia painettuna canvas-pohjille. Tuo kuvat liikkeeseen ja katsotaan niihin sopivat kehykset.


 

>> Ajankohtaista

>> Kehystämön uutuudet

>> Uutuuksia myymälässä

  
  • 9.11.2022: Käytävä Galleriaan ripustettu uusi näyttely - Tero Makkonen: Kauniit maasta nousevat. Valokuvanäyttely nähtävänä 10. 26.11.2022. Tervetuloa tutustumaan.
  • 4.11.2022: Vietän pyhäinpäivää 5.11.2022. Kehystämö avoinna normaalisti jälleen maanantaina 7.11.2022.
  • 4.11.2022: Marraskuun näyttely peruuntui. Onko sinulla tauluja valmiina pikaiseen näyttelyyn ennen joulua? Ilmoita minulle niin saat ne esille Käytävä Galleriaan. Uusi näyttely on jo varattu alkamaan ensiviikolla.
Seuraa ja tykkää somessa!
 
 © Wanhan Villan Taide Oy.